Vindal – Moderne kombinasjonsbygg.

Beliggenhet

Industriveien 83 har en ideell beliggenhet for bedrifter som søker en gunstig plassering for sine operasjoner. Dette kombinasjonsbygget tilbyr en praktisk blanding av lager og kontor, noe som gjør det til et allsidig valg for en rekke virksomheter. Eiendommen ligger strategisk plassert ca. 6 km. fra Sandefjords sentrum, noe som gir enkel tilgang til både lokale og nasjonale markeder. Med nærhet til Oslo og Grenland, gir denne beliggenheten en god tilgjengelighet for distribusjon og transport. Byen har også et sterkt forretningsnettverk og en voksende økonomi, noe som gir gode muligheter for vekst og utvikling.

Kort om eiendommen

Eiendommen tilbyr moderne og funksjonelle fasiliteter som kan tilpasses dine behov. Bygget er designet med tanke på effektivitet og komfort, og det gir et godt arbeidsmiljø for dine ansatte. Det er også tilstrekkelig parkering tilgjengelig for både ansatte og besøkende. Samlet sett er Industriveien 83 et ideelt sted for bedrifter som ønsker å dra nytte av en gunstig beliggenhet, moderne fasiliteter og tilgang til et sterkt forretningsmiljø. Det er en mulighet til å etablere seg i en av Vestfold og Telemarks mest dynamiske regioner og dra nytte av alt Sandefjord har å tilby.

Innhold

Dette kombinasjonsbygget tilbyr gode fasiliteter som kombinerer komfort og funksjonalitet. Bygget består av ca. 640 kvm. kontorlokaler og ca. 280 kvm. lager. I tilegg er det god lagringsplass på mesaninen. Fri høyde på 7 meter i hallen Kontorlokaler: Kontorlokaler er designet for å imøtekomme moderne forretningsbehov. Med en profesjonell atmosfære gir de lyse og åpne kontorlokalene et inspirerende arbeidsmiljø. God standard på innredning og moderne teknologi gir deg muligheten til å levere topp ytelse. Lagerplass: Lagerhallen er ideelle for lagring, distribusjon eller produksjon. Lageret er godt organisert og gir enkel tilgang til varer og utstyr. Det er tilrettelagt for effektiv drift og håndtering av forsyningskjeden.

Byggeår

2021

Etasjer

2

Kjøreporter

Ja

Adkomst

Fra Kilen følg Vesterøyveien utover inn på Framnesveien eller videre ut til Industriveien. Velger du Framnesveien ta til venstre inn på Industriveien etter ca. 2 km. etter 500 meter får du eiendommen venstre hånd.

Tomt

2145 m² 

Eiendomsverdi

NOK 20 900 000,-

Industriveien 83, 3219 Sandefjord

Thomas Hagen

Thomas Hagen

Eiendomsmegler MNEF/ Partner

Magnus Fon Rosén

Magnus Fon Rosén

Rådgiver transaksjoner/ Partner

Følg oss
Copyright © 2024 Enii AS