Kilgata 11 er strategisk plassert midt på Kilen Brygge. Høyblokka har to forretningslokaler i 1 og 2 etg. og leiligheter i de resterende 9 etg. I gangavstand har man et bredt spekter av tjenester og fasiliteter. Lokalene er designet med stor oppmerksomhet på eksponering, med store glassvinduer som vender både inn mot torget og ut mot gaten. Uteområdene rundt bygningen er vakkert opparbeidet, og gir et innbydende miljø for alle som besøker.

Beliggenhet

Dette stedet er ideelt plassert i overgangen mellom sentrum og Kilen. Det indre havneområdet ligger rett i nærheten og er omgitt av flere populære spisesteder. Eiendommen gir gode muligheter for eksponering langs Kilgata. Som tidligere nevnt, har denne eiendommen en gunstig beliggenhet med kort avstand til en rekke sentrumsfasiliteter, inkludert kafeer, restauranter, banker og jernbanestasjon, blant annet. De travle bryggene, spesielt om sommeren, samt fergeforbindelsen til Strømstad, befinner seg kun 200 meter unna eiendommen.

Type lokaler

Eier (Selveier)

Kontor

Bruttoareal

250 m²

Byggeår

2014

Tomt

312 m² (eiet).  Tomten er for det meste bebygget.

Standard

Eiendommen fremstår som godt bygget og godt vedlikeholdt. Det er observert normal slitasje for hele seksjonens innvendige areal.

Bebyggelse

Høyhuset strekker seg over 11 etasjer og inkluderer næringslokaler i 1. og 2. etasje. Bygget er konstruert med stål- og betongramme, supplert med innfellingsdetaljer og en fasade som enten er kledd med forblendingsstein eller puss. Taket er dekket med enten folie eller takpapp, og det har en sentral drenering som leder vannet til nedløp.

Uteområdene rundt bygningen er pent opparbeidet og gir et innbydende miljø for alle som besøker.

Prisantydning

NOK 5 200 000 kr

Kilgata 11, 3217 Sandefjord

Thomas Hagen

Thomas Hagen

Eiendomsmegler MNEF/ Partner

Magnus Fon Rosén

Magnus Fon Rosén

Rådgiver transaksjoner/ Partner

Følg oss
Copyright © 2024 Enii AS