Kombinasjonsbygg nær Sandefjord sentrum – Fullt utleid!

Tomteareal

4 383 m² (eiet)

Type lokale

Kombinasjonslokaler

Kort om eiendommen

Kombinasjonseiendom med kontorer og lager, som tilbyr funksjonelle fasiliteter og god parkeringsdekning både for ansatte og besøkende. Bygget er fullt utleid og ligger strategisk plassert nær Sandefjord sentrum. Det muligheter for økt utnyttelse og utvikling av tomt.

Beliggenhet

Gjekstadveien 5 er et funksjonelt næringsbygg strategisk plassert i Sandefjord i Vestfold fylke ca. 3 km fra Sandefjord Sentrum. Denne eiendommen tilbyr attraktiv kombinasjon av tilgjengelighet og funksjonalitet for virksomheter som ønsker å etablere seg i et dynamisk forretningsmiljø. Beliggende i et veletablert næringsområde, er Gjekstadveien 5 omgitt av andre bedrifter og kommersielle fasiliteter, noe som skaper et levende forretningsnettverk og potensielle samarbeidsmuligheter.

Innhold

1. etasje: Kundemottak, Utstilling/møterom, 13 kontorer hc-wc, 2 wc, 2 bad, printerrom, verksted/lager, bod.
2. etasje: Teknisk rom , bod/lager.
2. etasje: Mesanin – Lager (Lager mesanin ikke målbar som følge av lav takhøyde).

I tillegg følger 2 stk rubbehaller med eiendommen av henholdsvis 190 og 120 m² (BTA).

Beskrivelse av tomten

Flat tomt i skrånende terreng, opparbeidet med asfalterte biloppstillingsplasser og noe gruset areal, utelager. El- skyveport og flettverksgjerder fra 2011.

Diverse

Enii Næringsmegling har satt sammen dette prospektet basert på informasjon levert av selgeren. Dataene om eiendommene er hentet fra kilder som både selgeren og deres rådgivere anser som pålitelige. Det er likevel viktig å påpeke at selgeren og deres rådgivere ikke gir noen garantier for nøyaktigheten eller fullstendigheten av denne informasjonen. Selgers ansvar er begrenset til garantier som tydelig fremkommer i den endelige kjøpekontrakten.

Rådgiverne til selgeren kan ikke holdes ansvarlige under noen omstendigheter for opplysninger presentert i salgsprospektet eller annet presentasjonsmateriale, uavhengig av om informasjonen ble gitt av selgeren eller direkte fra selgerens rådgivere.

Ved eventuelle avvik mellom salgsprospektet og kjøpekontrakten med vedlegg, skal informasjonen gitt i kjøpekontrakten legges til grunn.

Bestemmelsene i eiendomsmeglingsloven § 4-4, § 6-2, § 6-4, § 6-5, § 6-7 til § 6-10 og kapittel 7 og § 8-8 fraskrives i forbindelse med transaksjonen.

Byggemåte

Bygget er oppført med stålchassis fra antatt 1970 tallet og isolerte sandwichelementer med ringmur og gulv av betong fra 2011. Tak er tekket med folie fra 2011 over isolasjon og korrugerte stålplater fra antatt 1970 tallet, isolasjon ble supplert noe i 2011, med sluk og fall til varme nedløp fra takflate. Porter og ståldører er fra 1999 ellers er det meste fra 2011.
Eiendommen fremstår som vedlikeholdt.

Adkomst

Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle eiendommen.

Parkering

Det er god parkeringsdekning på eiendommen.

Offentlig kommunikasjon

Det er god offentlig kommunikasjon i området. Bussholdeplass finnes i Gjekstadveien og Østerøyveien.

Matrikellinformasjon

Kommunenr: 3907
Gårdsnr: 115
Bruksnr: 170

Gjekstadveien 5, 3218 Sandefjord

Thomas Hagen

Thomas Hagen

Eiendomsmegler MNEF/ Partner

Magnus Fon Rosén

Magnus Fon Rosén

Rådgiver transaksjoner/ Partner

Følg oss
Copyright © 2024 Enii AS