Skolmar – Kombinasjonseiendom med stort lager langs E18!

Areal

2 515 m²

Tomteareal

5 457 m² (eiet)

Bruttoareal

2 515 m²

Type lokale

Kombinasjonslokaler

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Kjøreport

Kort om eiendommen

2 515 kvadratmeter (BTA) med kontor og lagerhall på ett plan samt mesanin. Passende for virksomheter som verdsetter sentral beliggenhet og et funksjonelt bygg. Bygget fra 1995/2000 og gir deg ikke bare et praktisk arbeidsmiljø, men også en strategisk posisjon med enkel tilgang til E18 og offentlig transport.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på det etablerte næringsområde Skolmar ved E18, og er et av de viktigste næringsområdene i Sandefjord. Kort vei til Sandefjord sentrum (ca 4 km) og lokasjon langs E18, gjør dette til en svært attraktiv beliggenhet for bedrifter som ønsker å etablere seg i regionen.

Nærmeste avkjøring fra E18, Langåker-krysset, er ca 1 km fra eiendommen.

Innhold

Lokalene er dag innredet med reoler og ideelt for en virksomhet med behov for plukklager. Reoler kan tilpasses/fjernes avhengig av behov.

Diverse

Lokalene er ledig og fristilt fra 1. oktober 2024.
Mesanin fremkommer ikke på tegninger (oppdaterte digitale plantegninger er under utarbeidelse).

Standard

Eiendommen fremstår som velholdt og praktisk, og er ideell for bedrifter med behov for lager/logistisk i kombinasjon med kontorer.
Hallen er oppført med bærende stål på betongplate med platetekking. Kontordel er oppført i bindverk i tre med teglsteinforblending og platetekking. Eiendommen har 3 kjøreporter.

Energimerking

Selger er oppfordret til å innhente energiattest på eiendommen. Så lenge Energiattest ikke foreligger bør derfor interessenter legge til grunn at Eiendommen har laveste energiklasse, energiklasse rød G.

Adkomst

Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle eiendommen.

Parkering

Det er god parkeringsdekning på eiendommen.

Offentlig kommunikasjon

God tilgjengelighet med offentlig transport, inkludert busstopp i umiddelbar nærhet, som gir ansatte og besøkende en praktisk reiseopplevelse. Buss-stopp ligger på Raveien (FV 256) ca. 500 meter fra eiendommen.

Matrikellinformasjon

Kommunenr: 3907
Gårdsnr: 155
Bruksnr: 66

Skolmar 29, 3232 Sandefjord

Thomas Hagen

Thomas Hagen

Eiendomsmegler MNEF/ Partner

Magnus Fon Rosén

Magnus Fon Rosén

Rådgiver transaksjoner/ Partner

Følg oss
Copyright © 2024 Enii AS