Sentralt beliggende i Sandefjord med et bredt utvalg av tjenester og fasiliteter i umiddelbar nærhet. Det er kort gangavstand til butikker, restauranter, kafeer, banker og andre forretningsrelaterte tjenester. Bygget er utvendig forblendet med teglstein og malte pussede flater.

Beliggenhet

Næringsseksjonen gir en ideell beliggenhet i en den populære handlegaten, Kongens Gate.

Beliggenheten i sentrum av Sandefjord gir enkel tilgang til et bredt utvalg av tjenester og fasiliteter. Det er kort gangavstand til butikker, restauranter, kafeer, banker og andre forretningsrelaterte tjenester.

Type lokaler

Eier (Selveier)

Butikk/Handel

Bruttoareal

203 m²

Byggeår

1900

Innhold

Seksjonen er delt i 2 lokaler, henholdsvis spa/velvære og serveringssted.

Reseksjonering av bod og WC, tilleggsareal til seksjon 2 og eid av Sandefjord Areal AS, vil iverksettes ved budaksept og godkjent reseksjonering vil settes som et forbehold i kjøpekontrakt. Vederlagssum for arealet er satt til NOK 25 000 og fremkommer som en proforma post (*Konserngjeld) i «Estimert kjøpesum» under under «Samlet oppgjør fra selger». Selger tar forbehold om godkjent reseksjonering ved en transaksjon.

Tomt

Felles eiet tomt.

Standard

Normal standard på bygget ut i fra alder og konstruksjon.

Bebyggelse

Bygård i Kongens gate med med kjeller, næringslokaler i 1 etg. og leiligheter i 2. og 3. etg. Seksjonen som selges utgjør næringslokalene i bygget. Bebyggelsen i Kongens gate er preget av godt bevart murarkitektur fra tidlig 1900-tallet.

Byggemåte / Konstruksjon

Bygning over tre etasjer og kjeller, oppført i teglsteinskonstruksjoner.

Prisantydning

NOK 3 200 000 kr

Kongensgate 15, 3211 Sandefjord

Thomas Hagen

Thomas Hagen

Eiendomsmegler MNEF/ Partner

Magnus Fon Rosén

Magnus Fon Rosén

Rådgiver transaksjoner/ Partner

Følg oss
Copyright © 2024 Enii AS